Regverdigheid as billikheid : 'n kritiese analise van die objektiwiteitsideaal in John Rawls se sosiale kontrakteorie van distributiewe regverdigheid - Naudé, Piet,1956- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1982.