Vakperspektief, doelstellings en onderwysende hantering van inhoude as dimensies van geskiedenisdidaktiek : 'n verkenning en sistematisering - Carl, Arend (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.