Algemene hospitaalbiblioteekdienste in die Republiek van Suid-Afrika : 'n beskrywende en evaluatiewe oorsig - Laubscher, Ora (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.