Analogie en teologie : 'n krities-wysgerige ondersoek van die funksie van analogie-teoriee omtrent teologiese taalgebruik - Van Niekerk, A. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.