Aspekte van landskapverandering in die landdrosdistrikte van Clanwilliam, Vanrhynsdorp en Vredendal - De Kock, Gerhardus Lourens (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (D.Phil.)--Stellenbosch University, 1983.