Die diakonale taak van die gemeente in die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk in Suid-Afrika - Beets, Henry Moses (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.