Die gesamentlike taak van die kerklike ampswerk en maatskaplike werk ten opsigte van gesinne met disfunksionering met verwysing na die Ring van Parow - Uys, Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.