Die inskakeling van die kind met epilepsie in 'n algemene onderwysstelsel en enkele onderwysadministratiewe aspekte daaraan verbonde - Van Aarde, J. N. S.(Johannes Nicolaas Smit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.