Die Instituut vir Dowes op Worcester, 1881-1981 - Joubert, J. J. F.(Johannes Jacobus Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.