Die pastorale bediening aan persone in topvlak bestuursposisies met besondere toespitsing op hul eiesoortige spanninge - Van Daalen, P. H. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.