Die pastorale begeleiding aan die ongehude moeder in die N.G. Sendingkerk in Suid-Afrika - Dwyer, Henry Frederick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.