Die verband tussen liggaamsbeeld, akademiese prestasie en sekere persoonlikheidseienskappe by 'n groep Afrikaanssprekende universiteitstudente - Theron, Wilhelmina Helena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.