Die voorspellingswaarde van die senior musiekaanlegtoets van die raad vir geesteswetenskaplike navorsing ten opsigte van sukses in musiekstudie, en die verband tussen intelligensie, musiekstudie, musikale aanleg en belangstelling - Zondagh, Stefanus Ignatius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus)--Stellenbosch University, 1983.