Grondwetlike tussengroepskikking in Suid-Afrika langs die weg van polities-ruimtelike ordening - Beukes, T. J. N.(Tobias Johannes Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.