Kapitaalinvesterings : 'n ondersoek na die elemente van die kapitaalbegrotingsmodel en die evalueringstegnieke beskikbaar vir die beoordeling van die finansiele aanvaarbaarheid van kapitaalinvesteringsprojekte - Pienaar, H. F.(Hermanus Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Rek.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.