Mens, geloof, toekoms : die bediening van die kerk aan die mens in die futuriese [i.e. futuristiese] periode - Eksteen, Christoffel Groenewald (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1983.