Metakognitiewe ontwikkeling by die verwerwing van leesvaardigheid by skoolbeginners - Beyers, Evelien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.