Mynboubelasting : 'n vergelykende studie met inagneming van tydwaarde. - Van der Walt, W. D.(Willem Dreyer) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Rekeningkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.