n Beskrywende evaluering van die statutere raamwerk vir fisiese beplanning in die Suid-Afrikaanse Staatsdiens met spesifieke verwysing na die vier provinsiale administrasies - Theunissen, F. M.(Francois Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.