n Nadere karakterisering van leergestremde laerskoolleerlinge in Kaapland - Du Preez, Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.