n Organisasie-omgewingsontledingsmodel vir Suid-Afrikaanse owerheidsinstellings - Schwella, Erwin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.