n Studie oor sangtegnieke en metodes met verwysing na die Engelse en Italiaanse sangskole - Heiberg, Diana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.