n Vergelykende studie van die defisiente verbum in die Ngunitale - Louw, J. A.(Jakobus Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.