Onderwyserevaluering onder die Kaaplandse Onderwysdepartement met spesiale verwysing na die rol van die keurkomitee - Le Roux, P. J.(Pieter Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.