Sekretariele opleiding in die R.S.A. : 'n tersier-didaktiese kurrikulumstudie - Vorster, Gert Hermias Laubscher (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.