Zuluwerkers in 'n Noord-Natalse nywerheidsonderneming-bedinging : die dissiplinere kode en grieweprosedure en die hantering van nywerheidsverhoudingsprobleme - Van Rooyen, P. H.(Piet H.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1983.