Antropologiese perspektiewe ten opsigte van die studie van arbeidsmigrasie : 'n evaluering van geselekteerde besluitnemingsmodelle - Theron, F.(Francois),1954- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.