Die historiese herkoms van enkele kontemporere Westerse humanistiese opvoedingstendense - Jacobs, Jurgens Johannes de Villiers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.