Die invloed van 'n kind se temperament op gesinsfunksionering en huwelikstevredenheid : 'n voorlopige ondersoek - Theron, Karin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.