Die ontwikkeling van formant-volgingsalgoritmes vir gebruik by spraakherkenning-stelsels - Van Wyk, Gerhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.