Die onvoltooide getuienistaak van die kerk in die Kaapse Skiereiland - Koegelenberg, Johannes Gideon Engelbrecht (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1984.