Die rol van die vader in die opvoedingsgebeure : 'n eksemplariese studie in temporaliteitsperspektief - Carstens, Johannes Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.