Die Suid-Afrikaanse Arbeidersparty : agtergrond, stigting en algemene ontplooiing tot 1915, met besondere vermelding van die rol wat die revolusionere sosialiste daarin gespeel het - Wentzel, M. E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.