Die voorkoms en oorsaaklike faktore van selfmoord by adolessente, met besondere verwysing na die eietydse Suid-Afrikaanse Blanke sekondere skooladolessent : 'n opvoedkundig-sielkundige verkenningstudie - Ackermann, Chris (Christiaan Johannes),1948- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Stellenbosch University, 1984.