Gesproke Afrikaans onder die Kleurlinggemeenskap in Durban : 'n sosiolinguistiese studie - Tiflin, Edna C.(Edna Clara) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.