Huweliksverryking as 'n pastorale program binne die gemeentelike bediening van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Hanekom, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1984.