Ideologie en lewens- en wereldbeskouing : 'n kritiese evaluasie van die aard en funksies van ideologiee - Koegelenberg, Renier Adriaan,1955- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.