Klasbesoek ter optimalisering van die onderrigleergebeure, met spesiale verwysing na kliniese onderrigleiding - Du Toit, P. J.(Petrus Jacobus),1951- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.