Leierskapontwikkeling binne klas- en vakverband by leerlinge in sekondere skole - Conradie, S. M.(Susanna Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.