n Algemene beskouing t.o.v. etnomusikologie, met spesiale verwysing na Nguni-musiek - Taylor, Junette Diana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Mus. Hons.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.