n Argeologiese ondersoek van Noordoos-Kaapland : die bestaansisteem van jagter-versamelaars uit die latere Steentydperk - Opperman, H.(Hermanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1984.