n Fundamenteel-pedagogiese evaluering van die denke van Ivan Illich as eksponent van die ontskolingsgedagte - Du Toit, Daniel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.)__Universiteit van Stellenbosch, 1984.