Die akademiese vordering en prestasie van 'n groep oud-dienspligtiges aan die Universiteit van Stellenbosch - Van Reenen, Philip Stephan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.