Die evaluering van die bekwaamheid om wiskunde begrypend te lees - Joubert, G. J.(Gideon Jozua),1938- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.