Die geldigheid van die Junior Suid-Afrikaanse Individuele Skaal as voorspeller van skoolprestasie by Sub B-leerlinge - Venter, David Patrick (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(M.A.) -- Universitieit van Stellenbosch, 1985.