Die gesprek tussen literere kunswerke met spesifieke verwysing na Tristia en Komas uit 'n bamboesstok - Janse van Vuuren, Hermina Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.