Die herwinning van waaisand op Walker Bay-staatsbos, Hermanus langs die Suidwes-Kaapse kus deur van Ammophila arenaria (L) Link gebruik te maak - Reyneke, P. G.(Pieter Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. in Bosbou) - Universiteit van Stellenbosch, 1985.