Die inspekteur (superintendent) van onderwys as onderrigleier : 'n prioriteitsbepaling, taakanalise en 'n operasionele model vir funksionering - De Villiers, Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.