Die nie-pikareske pikaro : 'n strukturalistiese ondersoek na die pikareske elemente in Van Bruggen se Ampietrilogie - Du Plessis, J. C. M. D.(Johannes Christiaan Marthinus Daniël) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.