Die ontwikkeling van wiskundige leesbekwaamheid by Afrikaanssprekende onderwyserskollegestudente - Smith, J. C.(Johann Crafford) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1985.